Välkommen

Golf Service erbjuder en rad olika tjänster. I huvudsak bokar vi golf starttider med rabatterade green fees på över 100 golfbanor längs Costa del Sol i Spanien. Vi bokar även ett antal olika hotell samt att vi har våra egna hyrbilar. Vi hjälper till med busstransport, golf aktier, golf lektioner och fastighetsförmedling. Våra kunder har kunnat boka starttider på internet sedan 2001 men vi har alltid velat hålla den personliga kontakten med våra kunder så vi kan finnas tillgängliga av olika anledningar.

"Vi vill fokusera vår verksamhet på ett personligt plan. Ett annat stort mål är att ha dagliga uppdateringar av några specialerbjudanden som de spanska golfbanorna erbjuder. "

-Patric Nilsson, Grundare av Golf Service i Marbella, Spanien

Hyr golfklubbor med GRATIS leverans.

Spara tid och pengar och hyr dina golfklubbor hos oss på Golf Service. Vi tillhandahåller kvalitetsklubbor från bland annat Taylormade och Callaway. Ta del av detta utmärkta erbjudande.

  • Leverans till och hämtning från ditt hotell / boende eller golfbana INGÅR.
  • Spara pengar och slipp att betala för dyrt extra bagage på flyget.
  • Spara utrymme och pengar på din hyrbil. Nu behöver du bara få plats med bagaget till och från flygplatsen.
  • Vi kan även ordna med klubbuthyrning för stora grupper, 9 spelare eller fler. Kontakta oss för specialpris.
Priser 1 dagar 2 dagar 3 dagar 4 dagar 5 - 7 dagar
grupp B 27 € 47 € 65 € 77 € 95 €

Reservera dina golfklubbor här.

Find your favorite golf club here!

Hitta golfbana

Sök golfbana efter bannamn:

banRecensioner

Vi har alla olika åsikter om de banor vi spelat. Men det är ju alltid lika roligt att läsa om vad andra tycker. Här kan du läsa om alla de recensioner vi fått av våra kunder.

Läs alla recensioner här

Los Naranjos recension

Betyg: 3.8 of 5
2017-07-17 - "Något för blöt. Trevlig anläggning. Bra shop." - Mats Nordqvist

Läs mer...

 

Alferini recension

Betyg: 3 of 5
2017-07-21 - "Svårt att förstå var klubbhuset låg. Ingen banguide varken i bil, vid tee eller på papper. Väldigt svår bana för oss medelhandicappare. Verkar som man har haft hög ambitionsnivå men pengarna tagit slut. Väntade i 20 min i restaurangen för att beställa en öl men tröttnade och åkte hem." - Mats Nordqvist

Läs mer...

 

Marbella Club Resort recension

Betyg: 3.8 of 5
2017-07-19 - "Toppen. Rolig. Endast foregreen var i sämre skick. Åker omgivning. Saknar gps i buggy." - Mats Nordqvist

Läs mer...

 

Santa Clara recension

Betyg: 3.4 of 5
2017-07-20 - "Nice course with tricky holes. I will certanley return. Only one drawback; the logistic of the holes was not good. Sometimes the paths along one hole was in play from tees of other holes." - The golfer

Läs mer...

 

Atalaya Old recension

Betyg: 4.3 of 5
2017-07-20 - "En trevlig parkbana som är snabb och lättspelat. Vi var en kill- respektive tjejboll där tjejerna åkte bil och vi gick. Alla hade samma uppfattning" - Mats Lindqvist

Läs mer...

 

Cabopino recension

Betyg: 4 of 5
2017-07-17 - "Helt ok bana. Dock många korta par 4 vilket gjorde att man nästan bara spelade driver och wedge." - Magnus C

Läs mer...

 

MEST SPELADE GOLFBANOR

vad vi gör

Bokning av starttider och rabatterad greenfee

Vi är det ledande företaget som bokar golfstarttider på golfbanor i södra Spanien. De flesta golfbanorna ligger i Malaga provincen längst den kända solkusten Costa del Sol, även kallad Costa del Golf, golfkusten. Vi har inte bara banor här. Du kan också boka golf i Portugal, på Cypern, på Mallorca och Kanarieöarna samt större delen av det Spanska fastlandet ända upp till Barcelona.

Boka golf

Hyrbilsföretag

Vi har egna hyrbilar till mycket bra priser. Vi finns på Malaga flygplats samt i Marbella för upphämtning och avlämning av hyrbil. Vi möter dig på flygplatsen enkelt och bekvämt.

Boka hyrbil

Hotell och Lägenhetshotell

Vi har Hotel för alla smaker i alla olika prisklasser. De flesta är mest lämpliga för grupper av golfare eller soldyrkare men vi har givetvis hotel som riktar sig åt alla typer av resenärer.

Boka hotell

Buss och transportservice

Från Malaga flygplats har vi även busstransport. Vi sammarbetar med ett serviceinriktakt företag som specialiserat sig på transport mellan Malaga flygplats och hotel, hotel till golfbanor och tvärt om.

Boka transport

Semesterpaket

Gör ditt egna semesterpaket med hotel, hyrbil och starttider på olika golfbanor och få utökad rabatt på din hyrbil och hotell.

Vi har även färdiga semesterpaket att välja på.

Eget semesterpaket | Välj färdigt semesterpaket

<img src="noflash.gif" width="200" height="100" alt="" />

© 1998-2017 GOLF SERVICE (Nombre fiscal: PETER NILSSON S.L, Cif: B-29884525)
• Plaza de las Orquideas • Edificio Orquidea - Local 6 • 29660 NUEVA ANDALUCÍA • MARBELLA • MÁLAGA • SPAIN •
Valid XHTML 1.0 Transitional