FÅ DIN PERSONLIGA OFFERT UTAN KOSTNAD

Golfpaket har blivit allt mer populärt bland våra kunder. Våra golfpaket gör oss ännu mer konkurenskraftiga och vi kan erbjuda lägre priser för kompletta paket.

Om vi inte skulle ha hotellet eller golfbanan du önskar ger vi dig våra bästa alternativa paket.
Kombinationerna av golfbanor och hotell är oändliga.

Be om en kostnadsfri offert nu!


The founding fathers

"Vi vill fokusera vår verksamhet på ett personligt plan. Ett annat stort mål är att ha dagliga uppdateringar av några specialerbjudanden som de spanska golfbanorna erbjuder. "

-Patric Nilsson, Grundare av Golf Service i Marbella, Spanien

Golfgruppresor

Få offert på gruppresor för golfare.

Vi anordnar golfresan för din grupp

Om du arrangerar en konferens, ett träningsläger eller en golfresa med dina vänner så kan vi hjälpa dig med golf, transport och boende. För grupper på 8 eller fler personer fixar vi ditt bästa erbjudande.

Vill du veta mer...klicka här!

Play golf in Spain Play golf in Portugal Play golf on Cyprus

Ta en titt på vår rankning av golfbanor för Spanien, Portugal eller Cypern.

recensioner

Vi har alla olika åsikter om de banor vi spelat. Men det är ju alltid lika roligt att läsa om vad andra tycker. Här kan du läsa om alla de recensioner vi fått av våra kunder.

Läs alla recensioner här

San Roque Old recension

Betyg: 5 of 5
2021-07-21 - "This has surely been an outstanding experience. Rarely have I played a course in such perfect condition ! The staff indicated they are at 80% .... I wonder what the remaining 20% will consist of ? Every hole is special, the greens are quick, ... very quick, staff is very helpful and friendly and the food is great ! What more can you ask from a perfect golf day." - Bastian Dittrich

Läs mer...

 

Andratx recension

Betyg: 4 of 5
2021-07-23 - "Interesting course Great layout Staff friendly Buggie a must although abit overpriced"

Läs mer...

 

Marbella Club Resort recension

Betyg: 5 of 5
2021-07-25 - "Fine course, very friendly people, excellent service" - Hans

Läs mer...

 

Son Quint recension

Betyg: 4 of 5
2021-07-24 - "Very Good course, Easy to find balls, as the rough was short. The course is in Good condition, even this is low session "

Läs mer...

 

Costa Adeje recension

Betyg: 4 of 5
2021-07-24 - "Excellent condition, some ultra tough par 4s, unreachable even for low handicap club golfers. Veey friendly and welcoming Proshop , starter and bar staff. "

Läs mer...

 

MEST SPELADE GOLFBANOR

Find your favorite golf club here!

Hitta golfbana

Sök golfbana efter bannamn:

Hyr golfklubbor med GRATIS leverans.

Spara tid och pengar och hyr dina golfklubbor hos oss på Golf Service. Vi tillhandahåller kvalitetsklubbor från bland annat Taylormade och Callaway. Ta del av detta utmärkta erbjudande.

  • Leverans till och hämtning från ditt hotell / boende eller golfbana INGÅR.
  • Spara pengar och slipp att betala för dyrt extra bagage på flyget.
  • Spara utrymme och pengar på din hyrbil. Nu behöver du bara få plats med bagaget till och från flygplatsen.
  • Vi kan även ordna med klubbuthyrning för stora grupper, 9 spelare eller fler. Kontakta oss för specialpris.
  PRISGRUPP
DAGAR A B
1 39 € 30 €
2 70 € 51 €
3 91 € 69 €
4 105 € 84 €
5 110 € 95 €
6 110 € 95 €
7 110 € 95 €
8   104 €
9   112 €
10   120 €
14 169 € 131 €

Reservera dina golfklubbor här.


© 1998-2021 GOLF SERVICE (Nombre fiscal: PETER NILSSON S.L, Cif: B-29884525)•Telefon +34 952787775
• Plaza de las Orquideas • Edificio Orquidea - Local 6 • 29660 NUEVA ANDALUCÍA • MARBELLA • MÁLAGA • SPAIN •
Valid XHTML 1.0 Transitional