BOKNINGSVILLKOR OCH PRISFÖRSLAG

Golf Service förbehåller sig rätten att ändra priserna på hemsidan och prisförslag utan föregående avisering pga ändringar av priser från våra leverantörer. När ett kreditkort lämnats som garanti eller betalning gjorts görs INGA prisändringar.

KREDITKORT BETALNINGAR

Vi är tyvärr tvugna att ta ut en bankavgift på 2% av det totala beloppet av dina bokningar när betalning sker via kort. Detta tillägg på 2% gäller inte vid direktbokningar på Golf Service kontor om Ni skall spela samma dag.

Betalning med PayPal

Vi tar alltid en avgift på 2% på den totala summan av din bokning för betalningar via PayPal.

Banköverföring

Vi tar emot banköverföringar, inrikes och utrikes. Eventuella bankavgifter betalas av avsändaren.

Kontant

Vi tar emot Euros (€) på vårt kontor. Full betalning skall göras innan första starttid i utbyte mot golfbiljetter (vouchers).

Svenska golfkuponger (SGK)

Du kan även använda Svenska Golfkuponger för att betala din golf.
Vid betalning med dessa checkar är kursen: 12 SEK = 1 €. Alla betalningar med Svenska Golfkuponger (SGK) har +2% påslag.

Golf

Återbetalningar, ändringar och avbokningar.

Standard handikapp certificat

Herrar 27 och Damer 34. Denna regel kan variera på olika golfbanor.

Avbokningsregler och ändringar

Alla golfbanor har olika avbokningsregler. För att vara säker rekommenderar vi våra kunder att avboka eller göra nödvändiga ändringar 1 månad för bokad tee time. Vid avbokningar eller ändringar gör vi vårt bästa för att uppfylla era önskemål. Vid avbokning av konfirmerad bokning som är betald debiterar vi 3 € per green fee i administrationsavgift. Ändringar efter första bokningsförfrågan debiterar we 3 € per ändring som vi måste skicka till vardera golfklubb. Vid avbokningar som görs efter tillåten avbokningsperiod debiterar vi fullt pris för starttiderna.

Försäkring

Golfförsäkring är inte alltid inkluderat i våra priser. Om det inte är inkluderat måste detta betalas direkt till caddy master. Ungefär 2,50€ per person. Fråga vårt kontor om du önskar försäkring på dina bokade golfbanor.

Regniga dagar och återbetalningar

Avbokningar på regniga dagar och återbetalningar- var noga med att få en stämpel på din voucher från caddy mastern om det är för regnigt för att spela. Golfbanorna bestämmer när banan stänger och när de stämplar voucher för återbetalning.

Andra lokala regler

Soft spikes är numera obligatoriska på samtliga golfbanor.
Klädkod: inga jeans, t-shirts eller korta shorts över knäna
Professionella golfspelare måste visa sina pro-kort för caddy master för att få deras rabatt eller kostnadsfri green fee.

Hotell

Avbokningar och ändringar

Alla hotell har sina egna avbokningsregler. Kontakta vårt kontor angående avbokningsregler för Er bokning. Vi rekommenderar våra kunder att avboka minst 1 månad före resan för att undvika avbokningsavgifter.

Valutakonverterare


© 1998-2024 GOLF SERVICE (Nombre fiscal: PETER NILSSON S.L, Cif: B-29884525)•Telefon +34 952787775
• Plaza de las Orquideas • Edificio Orquidea - Local 6 • 29660 NUEVA ANDALUCÍA • MARBELLA • MÁLAGA • SPAIN •